Pages

Friday, August 19, 2011

KEGEMARAN

bila puasa perot krang krung mintak di isi.
nk tgk makanan yummy-yummy takot iman trgugat.
pahala puasa makin minimum bila mulut mbebel 'lapar'.
sabarlah wahai perot ku syg~~
so tuka la kegemaran dgn usha blogshop gorgeous n vogue!
boleh kenyang wa ckp sama lu. (aku yg gila shopping ni je la knyg)

usha punye usha smbil mata terbuntang2.
aku pon jatuh cinta pndg pertama! auuuw!~
rambang mata u olls xtaw nk pilih yg mana.
punye la tnye opinion ramai org suruh pilih kan yg mana.
dr pg smpai ke ptg bwk ke mlm.
mse mandi terbayang, berus gigi pon teringat2 tauhu.
TAPI!! TAPI!!!
semuanya out of stock da sbb punye la lama nk choose yg mana kan.
padan muke kau orul! T_T huhu


slurpp slurrp kan! kamu2 pliz la hadiahkan dress ni kt sy. huhu. 
smbil gigit jari berderai air mata #hiperball
hati yg duka lara d bawa jauh pergi.
walaupon t'angau2 bkn tungau dkt dress yg super duper awesome.
tapi xpe2, jgn bersedih wahai orul kau tetap comel+comot tanpa dress itu. hehe
sebab anda akan tampil dgn inner kaler yg kiut miut.
xcaya meh tgk AYUNAR
dilema lg nak pilih kale apa woi!
pink n purple mesti lah kaler wajib.
dah tu xtaw plak nk ambik yg soft, deep, light, or dark. 
(ngade2 la kau ni orul!lempang nk??)
heaven sbb bley mix n match kaler sendri, rse mcm kanak2 tadika pulak.
kale ni cmpur kale ni jd kale ape ye??
lastly, i choose 2 inners to buy for dis coming 'eid. yeay! hoyeah2!
kaler ape mestilah rahsia, nant korg tiru mana bley. hihi.

 mari mari pilih! macam2 ada. rase nk grab semua boley??hihi.

owner diz blogshop Ayun Ayunar. comel kan??
 sape2 yg buta warna nk mix n match bley la refer kt cni. hihi

3 comments:

  1. SAYA SYORKAN SUPAYA AKAK FOKUS KEPADA MENJUAL MURTABAK..AKAK KAN EXPERT!!! K R KAK SAYA NK G BELI KERISIK NI..MAK ESEY NK BUEK RONDANG NI..OK BB

    ReplyDelete
  2. ada 2 komen.
    1) komen anonymous kat atas macam mana boleh sesat pasai murtabak plak.haha.
    2) kak orul, kalau pakai apa pun sedia cantik dah, orang cakap, natural beauty tu dah ada. hehe. :)

    ReplyDelete
  3. thanx for sharing. lepas ni leh usha blog tu pulak. ((;

    ReplyDelete